De voordelen van een duurzame investering

Door te kiezen voor zonnepanelen van Hart4Solar ben je verzekerd van kwaliteit en een deskundige installatie door ervaren monteurs die elke dag met plezier onze klanten helpen. Onze zonnepanelen zijn niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Wil je meer voordelen ontdekken? We hebben de belangrijkste voordelen van zonnepanelen voor jou op een rijtje gezet.

Onze producten-zonnepanelen-hart4solar

Wek je eigen energie op

Met zonnepanelen wek je zelf duurzame, groene energie op. Dit is niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor het milieu.

Verlaag je energierekening

Door het plaatsen van zonnepanelen op je dak kan je jaarlijks al snel, veel geld besparen op je energiekosten.

Verhoog je woningwaarde

Zonnepanelen voegen waarde toe aan je woning of kantoor. Hierdoor heb jij bij de verkoop weer een voordeel.

BTW teruggave

In veel gevallen is BTW teruggave voor zonnepanelen mogelijk. Als jouw panelen stroom terug leveren aan het net, word jij gezien als ondernemer en kan jij net als andere ondernemers btw terugvragen.

Lang profijt

Onze zonnepanelen kunnen wel tot 25 jaar lang profijt opleveren. Wanneer je ze binnen de 5 en 7 jaar hebt terugverdient, heb je dus nog zeker 18 jaar winst.

Servicecontract

Doordat de panelen bovenop het dak liggen wordt het meeste vuil al door het weer weggespoeld. Voor optimaal rendement raden wij aan om de het systeem 1x per jaar te laten controleren i.v.m. de fabrieksgarantie. Lees meer >

Zo snel kan je met zonnepanelen verduurzamen

1. Offerte aanvragen
Door middel van het doorgeven van je postcode, huisnummer en stroomverbruik kunnen wij voor jou een vrijblijvende offerte maken.

2. Product keuze
Aan de hand van jouw behoefte zal ons ervaren team de beste producten voor jouw situatie uitzoeken, zodat de installatie kan worden samengesteld.

3. Bezoek installateur
Een van onze specialisten zal ter plaatse de offerte met je bespreken en de bijzonderheden ter plaatse met je bespreken. Om in samenspraak tot de beste oplossing te komen.

4. Plaatsen
Ons gespecialiseerd en ervaren team zal de installatie plaatsen en in bedrijf stellen met inachtneming van de hiervoor geldende normen en veiligheidsmaatregelen.