Ervaren monteurs

Opzoek naar een nieuwe uitdaging als zonnepanelenmonteur binnen een ambitieuze organisatie als Hart4Solar? Dan is deze kans iets voor jou! Wij zijn op zoek naar ervaren monteurs, die de leiding over een team kunnen nemen om een zonnesystemen te gaan monteren bij particulieren/bedrijven.

Monteur zonnepanelen

Hart4Solar is een totaal aanbieder van zonne-energiesystemen die CO2 moet reduceren. Met deze gedachte gaan wij iedere dag op pad. Hier kan jij onderdeel van zijn, want wij zijn per direct opzoek naar mensen voor de functie: monteur zonnepanelen.

vacatures-hart4solar

Wat ga je doen?

In de rol van zonnepanelenmonteur ga je je bezighouden met het aanleggen, onderhouden en installeren van zonnepaneleninstallaties binnen Nederland (standplaats Ridderkerk). Deze werkzaamheden worden altijd in een teamverband uitgevoerd, zodat de fysieke werkzaamheden gedeeld kunnen worden. Daarnaast is het met de juiste ervaringen mogelijk om een team te leiden. Verder vinden de werkzaamheden plaats op hoogtes, hiervoor dient er geen hoogtevrees aanwezig te zijn en is veiligheid erg belangrijk.

Wat vragen wij?

  • Je hebt geen hoogtevrees en bent fysiek in goede staat;
  • Je hebt ervaring in het aanbrengen van zonnepanelen en/of elektra;
  • Je kent de VCA voorschriften (veilig werken) of bent bereid om te leren;
  • Je bent een teamspeler die gemotiveerd is in zijn werkzaamheden en kunt goed communiceren met klanten;
  • Nederlands en/of Engels sprekend.

Wat bieden wij?

  • Bijdragen aan een groene toekomst met de mogelijkheid om buiten te werken;
  • De mogelijkheid om persoonlijk door te groeien door bijvoorbeeld cursussen te volgen die aangeboden worden of het leiden van een team;
  • Werken in een leuk en enthousiast team binnen een transparante organisatie.

Soort dienstverband: Voltijd, Deeltijd, Freelance / ZZP

Is jouw interesse gewekt en wil je meer weten over ons als werkgever of de vacature zelf? Dan komen wij graag met jou in contact. Je kan ons altijd benaderen via het volgende mailadres: werkenbij@hart4solar.nl of vul het contactformulier in zodat wij contact met jou op kunnen nemen.

sollicitatieformulier

    Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.