Met zonnepanelen van Hart4Solar je eigen energie opwekken.

Wij hebben een groot assortiment aan zonnepanelen en omvormers. Hierdoor kan Hart4Solar aan al jouw wensen voldoen en adviseren onze experts wat het beste aansluit bij jouw situatie. Door een nauwe samenwerking met de grootste groothandel in zonnepanelen van Nederland en A-merk producten ben je altijd gegarandeerd van (groene) kwaliteit.

De-producten-van-hart4solar

Wat zijn de beste panelen voor op jouw dak?

Elk dak is anders. Daarom kijken de specialisten van Hart4Solar samen met jou wat voor jou de beste installatie is. Bekijk ons lijstje met de meest gebruikte zonnepanelen.

Hart4solar-zonnepanelen-type-1

Type 1
Mono Full Black (330wp en 350wp)

Hart4solar-zonnepanelen-type-2

Type 2
Mono Black Frame White Backsheet (375wp)

Hart4solar-zonnepanelen-type-3

Type 3
Sunman Flexibele Plakpanelen (360wp)

Zo snel kan je met zonnepanelen verduurzamen

1. Offerte aanvragen
Door middel van het doorgeven van je postcode, huisnummer en stroomverbruik kunnen wij voor jou een vrijblijvende offerte maken.

2. Product keuze
Aan de hand van jouw behoefte zal ons ervaren team de beste producten voor jouw situatie uitzoeken, zodat de installatie kan worden samengesteld.

3. Bezoek installateur
Een van onze specialisten zal ter plaatse de offerte met je bespreken en de bijzonderheden ter plaatse met je bespreken. Om in samenspraak tot de beste oplossing te komen.

4. Plaatsen
Ons gespecialiseerd en ervaren team zal de installatie plaatsen en in bedrijf stellen met inachtneming van de hiervoor geldende normen en veiligheidsmaatregelen.

Ook interessant

BTW teruggave

Als particulier kan je de investering in een zonnestroom systeem nog sneller terugverdienen, omdat je de BTW van de aanschaf terug mag vorderen bij de belastingdienst. Dit scheelt je een aanzienlijk bedrag, namelijk tot 21%.

Systeem aanmelden

Wanneer je net zonnepanelen hebt aangeschaft kun je op www.energieleveren.nl jouw systeem aanmelden. Door het aanmelden van je systeem draag je bij aan de betrouwbaarheid van het elektriciteitsnet.

Duurzaam investeren

Door te kiezen voor zonnepanelen van Hart4Solar ben je verzekerd van kwaliteit en een deskundige installatie door ervaren monteurs die elke dag met plezier onze klanten helpen. Onze zonnepanelen zijn niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu.

Wij helpen je graag verder