De installatie is pas het begin

Naast de installatie van je zonne-systeem vinden we nazorg en service erg belangrijk. Zo staan we altijd klaar om je vragen te beantwoorden of te helpen bij het oplossen van een storing in je installatie. Heb je een vraag of wil je een storing melden? Bel ons gerust. Wij staan altijd voor je klaar.

Voorkom zorgen en haal het maximale rendement met onze servicecontracten

Hieronder ziet u een overzicht van onze monitoring- en service-abonnementen, dit zijn; Only monitoring-abonnement, Basis service-abonnement, Comfort service-abonnement en Top service-abonnement .Indien u gebruik maakt van de serviceabonnementen betaald u bij een storing geen voorrijkosten. Ook garanderen wij u dat een storing binnen 24 uur opgevolgd wordt.

Monitoring OnlyService BasisService ComfortService Top
Kosten per maand€ 4,95€ 7,95€ 10,95€ 14,50
Hardware t.b.v. monitoring
Webmonitoring
Telefonische support
Reinigen van het systeem
Jaarlijkse inspectie
Conditiemeting systeem
Geen voorrijkosten
24 uurs service
Lees meer >Lees meer >Lees meer >Lees meer >

Storing?

Een storing in je systeem komt natuurlijk nooit goed uit. Daarom willen we bij Hart4Solar je daar zo snel en goed mogelijk bij helpen. Mocht je een storing in je installatie ontdekken. Neem dan contact op met +31 (0)85-10 53 530. Één van onze specialisten zal op afstand meekijken en op zoek gaan naar een passende oplossing.

Zo snel kan u met zonnepanelen verduurzamen

1. Offerte aanvragen
Door middel van het doorgeven van je postcode, huisnummer en stroomverbruik kunnen wij voor jou een vrijblijvende offerte maken.

2. Product keuze
Aan de hand van jouw behoefte zal ons ervaren team de beste producten voor jouw situatie uitzoeken, zodat de installatie kan worden samengesteld.

3. Bezoek installateur
Een van onze specialisten zal ter plaatse de offerte met je bespreken en de bijzonderheden ter plaatse met je bespreken. Om in samenspraak tot de beste oplossing te komen.

4. Plaatsen
Ons gespecialiseerd en ervaren team zal de installatie plaatsen en in bedrijf stellen met inachtneming van de hiervoor geldende normen en veiligheidsmaatregelen.